پایان نامه بررسی امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش :: دانلود پروژ,مقالات,نمونه سوال,گزارش کار,پایان نامه جدید

دانلود پروژ,مقالات,نمونه سوال,گزارش کار,پایان نامه جدید

فایلهای آموزشی,گزارش کار.آزمون ارشد.پرسشنامه.نمونه سوالات

دانلود پروژ,مقالات,نمونه سوال,گزارش کار,پایان نامه جدید

فایلهای آموزشی,گزارش کار.آزمون ارشد.پرسشنامه.نمونه سوالات

فایلهای آموزشی,گزارش کار.آزمون ارشد.پرسشنامه.اقتصاد.کارشناسی ارشد.نمونه سوالات استخدامی,علوم انسانی.علوم پایه.علوم پزشکی.عمومی.مدیریت.مهندسی.مهندسی عمران.نرم افزار.کارآفرینش.کارآموزی.کتاب

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات
نویسندگان


پایان نامه بررسی امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش چکیده با توجه به اینکه صنعت تخته خرده چوب با کمبود مواد اولیه چوبی مواجه می باشد،در این تحقیق امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش مورد بررسی قرار گرفتعوامل متغییر این تحقیق شامل درصد اختلاط کاه گندم و تراشه روکش راش در 5 سطح(0100، 7525، 5050، 2575، 1000)،د
دسته بندی کشاورزی و زراعت
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 268 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 120
پایان نامه بررسی امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش

فروشنده فایل

کد کاربری 24135
کاربر

پایان نامه بررسی امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش

  1. چکیده:

با توجه به اینکه صنعت تخته خرده چوب با کمبود مواد اولیه چوبی مواجه می باشد،در این تحقیق امکان ساخت تخته خرده چوب از کاه گندم و تراشه روکش راش مورد بررسی قرار گرفت.عوامل متغییر این تحقیق شامل :درصد اختلاط کاه گندم و تراشه روکش راش در 5 سطح(0/100، 75/25، 50/50، 25/75، 100/0)،درجه حرارت پرس دردو سطح (140و 170 درجه سانتی گراد).از ترکیب سطوح عوامل متغیر ،10 تیمار و از هر تیمار 3 تکرار و در مجموع 30 تخته ساخته شد.روکش ها به طول 50 میلی متر و عرض 20 میلی متر و کاه گندم به طول 40 میلی متر بریده شدند.مواد اولیه آماده شده تا5% رطوبت توسط آون خشک شدند.در ساخت تخته تخته خرده چوب لایه ای، خرده چوب راش در لایه های سطحی و کاه گندم در لایه مغزی به طور مجزا قرار داده شد.خواص فیزیکی و مکانیکی تخته ها بر اساس استاندارد 68793 DIN مورد بررسی قرار گرفت.اثر عوامل متغیر روی خواص فیزیکی و مکانیکی تخته ها با استفاده از نرم افزار SPSS با روش تجزیه واریانس بر اساس طرح فاکتوریل تعیین گردید و سپس مقایسه میانگین ها با روش دانکن انجام گرفت.نتایج نشان داد تخته های ساخته  شده از 100% کاه گندم کمترین مقاومت  های مکانیکی و بیشترین جذب آب و واکشیدگی را از خود نشان دادندو تخته های ساخته شده از تراشه های خالص راش بیشترین مقاومت های مکانیکی و کمترین میزان جذب آب و واکشیدگی ضخامتی را دارا هستند.در تخته های ساخته شده با مصرف 25% ،50% و 75% کاه گندم به ترتیب خواص مکانیکی روند کاهشی داشته و جذب آب و واکشیدگی روند افزایشی داشته است.اگر چه در مقایسه با تخته های ساخته شده از تراشه خالص که در واقع از نوع تخته تراشه می باشد که در رده تخته های ساختمانی است و خواص مکانیکی بسیار خوبی دارند،تخته های ساخته شده با مصرف 25 % کاه گندم ، مقاومت های پایین تری دارد اما در مقایسه با تخته خرده چوب معمولی قابل رقابت می باشد.همانطور که انتظار می رفت حرارت پرس از نظر نرم کردن تراشه ها و کاه گندم و گیرایی رزین اثر مثبت داشت.این عامل مثبت باعث گردید که خواص کاربردی  تخته های ساخته شده از مخلوط کاه گندم و تراشه راش بهبود یابد. به طوریکه تخته خرده چوبهای ساخته شده که در آن 25% کاه گندم در مغز و 75% تراشه راش در سطوح و با دمای 170 درجه سانتی گراد پرس شده بودند دارای خواص کاربردی قابل رقابت با تخته خرده چوب های معمولی بودندو به عنوان اپتیمم معرفی شدند.


واژه های کلیدی: تراشه روکش راش، کاه گندم، تخته خرده چوب، چسب اوره فرمالدهید،شکل ذرات

فهرست مطالب

عنوان 

فصل اول : مقدمه  

1- کلیات  

1-1 تعریف تخته خرده چوب  

1-2 تاریخچه صنعت تخته خرده چوب در جهان  

1-3 تاریخچه صنعت تخته خرده چوب در ایران  

1-4 مصرف تخته خرده چوب درکشور  

1-5 نحوه ساخت تخته خرده چوب  

1-6 مشخصات گیاه شناسی کاه گندم  

1-7 ساختمان فیزیکی و خصوصیات شیمیایی کاه گندم  

1-8 اهداف انجام این مطالعه  

فصل دوم : سابقه تحقیق  

فصل سوم : مواد و روشها   

3-1 عوامل متغیر  

3-2 عوامل ثابت  

ارائه تجزیه و تحلیل نتایج  

3-3 مراحل ساخت تخته های آزمایشگاهی  

3-3-1 تهیه ماده اولیه  

3-3-2 تعیین درصد رطوبت خرده چوب و کاه گندم  

3-3-3 تعیین ابعاد کاه گندم  

3-3-4 نوع چسب  

3-4 بررسی خصوصیات رزین  

3-4-1 گرانروی رزین  

3-4-2 PH محلول رزین  

3-4-3 درصد مواد جامد رزین   

3-4-4 تعیین وزن مخصوص چسب  

3-4-5 تعیین زمان انعقادچسب  

3-5 آنالیز شیمیایی کاه گندم  

3-5-1 تعیین مقدار لیگنین  

3-5-2 تعیین مقدار سلولز  

2-5-3 تعیین مقدار خاکستر 

3-6 چسب زنی تراشه های روکش راش و کاه گندم 

3-7 هاردنر(کاتالیزور 

3-8 تشکیل کیک  

3-9 پرس کردن  

3-10 کلیماتیزه کردن تخته ها    

3-11 تهیه نمونه های آزمونی  

3-12 اندازه گیری خصوصیات فیزیکی و مکانیکی تخته ها 

3-12-1 اندازه گیری دانسیته و رطوبت تخته ها  

3-12-2 آزمایش اندازه گیری مدول گسیختگی (MOR  ) و مدول آلاستیسیته(MOE )  

3-12-3 آزمایش اندازه گیری مقاومت چسبندگی داخلی ( IB  )  

3-12-4 آزمایش تعیین میزان واکشیدگی ضخامت و جذب آب ( 2و24 ساعت )  

3-12-5 آزمایش مقاومت به ضربه  

فصل چهارم : نتایج   

4-1 مقاومت خمشی (MOR  )  

4-1-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت خمشی (MOR )  

4-1-2 تاثیر مستقل درجه حرارت پرس بر مقاومت خمشی ( MOR  )  

4-1-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت پرس بر مقاو.مت خمشی ( MOR  )  

4-2 مدول آلاستیته(MOE  )  

4-2-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مدول الاستیسیته(MOE  )  

4-2-2 تاثیر مستقل درجه حرارت بر مدول آلاستیته(MOE  )  

4-2-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت بر مدول آلاستیته( MOE  )  

4-3 مقاومت به ضربه (IBS )  

4-3-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه ( IBS )  

4-3-2 تاثیر مستقل درجه حرارت پرس بر مقاومت به ضربه ( IBS )  

4-3-3 تاثیر مستقل درصد اختلاط و درجه حرارت  بر مقاومت به ضربه (IBS  

4-4 چسبندگی داخلی  

4-4-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر چسبندگی داخلی ( IB )  

4-4-2 تاثیر مستقل حرارت پرس بر چسبندگی داخلی ( IB )  

4-4-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط و درجه حرارت بر چسبندگی داخلی ( IB )  

4-5 جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب ( WA2  )  

4-5-1 تاثیر مستقل درصداختلاط برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن در آب ( WA2  )  

4-5-2 تاثیر مستقل درجه حرارت پرس برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن در آب ( WA2 ) 

4-5-3 تاثیر مستقل درصد اختلاط وحرارت برجذب آب بعد از2 ساعت غوطه ور شدن در آب(WA2) 

4-6 جذب آب بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب (WA24  )  

4-6-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن درآب(WA24  )  

4-6-2 تاثیر مستقل حرارت پرس برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن درآب(WA24  )  

4-6-3 تاثیرمتقابل درصد اختلاط وحرارت پرس برجذب آب بعد از2ساعت غوطه ور شدن درآب(A24)

4-7 واکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب (TS2 )

4-7-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط برواکشیدگی ضخامت بعد از2ساعت غوطه وری در آب( TS2 )

4-7-2 تاثیر مستقل حرارت پرس برواکشیدگی ضخامت بعد از2ساعت غوطه وری در آب( TS2 )

4-7-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر وا کشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب ( TS2 )  

4-8 واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب ( TS24  )  

4-8-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب(TS24  )

4-8-2 تاثیر مستقل حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعداز 24 ساعت غوطه وری در آب ( TA24 )  

4-8-3 تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب (TS24  )  

فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری  

پیشنهادات  

منابع  

ضمایم 

 

فهرست جداول

جدول 1-1 : تعداد واحدهای تولید تخته خرده چوب در کشور وظرفیت اسمی آنها طی سالهای73-77

جدول 1-2 : درصد وزنی قسمتهای اصلی گندم  

جدول 1-3 : فهرستی از منابع الیاف سلولزی جهان درسال 1995 

جدول 1-4: خلاصه تولیدی ضایعات کشاورزی در جهان  

جدول 3-1 : نسبت مخلوط کاه گندم وتراشه روکش راش  

جدول 3-2 : طرح آزمایشات  

جدول 3-3: تعیین ابعاد کاه گندم  

جدول 3-4: تعیین ابعاد کاه گندم  

جدول 3-5: خصوصیات چسب اوره – فرم آلوهید  

جدول 3-6 : نتیجه آنالیز شیمیایی کاه گندم  

جدول 3-7: نحوه برش نمونه های آْزمونی از هرتخته  

جدول 4-1: میانگین مقاومت خمشی تخته های ساخته شده در شرایط مختلف ( MOR   

جدول 4-2 : تجزیه واریانس مقاومت خمشی ( MOR  )  

جدول 4-3: مقایسه میانگین تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت خمشی ( MOR  )  

جدول 4-4: مقایسه میانگین ها برای تاثیر مستقل حرارت پرس برمقاومت خمشی ( MOR  )  

جدول 4-5: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت پرس بر مقاومت خمشی (MOR)  

جدول 4-6: میانگین مدول الاستیسیته تخته های ساخته شده در شرایط مختلف پرس(MOE  )  

جدول 4-7: تجزیه واریانس مدول الاستیسیته (MOE  )  

جدول 4-8: آزمون دانکن برای تاثیرمستقل درصد اختلاط بر مدول الاستیسیته ( MOE )  

جدول 4-9: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت برمدول الاستیسیته ( MOE )  

جدول 4-10: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر مدول الاستیسیته (MOE)  

جدول 4-11: میانگین مقادیر مقاومت به ضربه ( IBS )  

جدول 4-12: تجزیه واریانس مقادیر مقاو.مت به ضربه (IBS  )  

جدول 4-13: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه ( IBS )  

جدول 4-14: مقایسه میانگین ها برای تاثیر مستقل حرارت پرس بر مقاومت به ضربه ( IBS )

جدول 4-15: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر مقاومت به ضربه (IBS)

جدول 4-16: میانگین چسبندگی داخلی تخته های ساخته شده در شرایط مختلف ( IB  )  

جدول 4-17: تجزیه واریانس چسبندگی داخلی (IB )  

جدول 4-18: آزمون دانکن اثر مستقل درصد اختلاط بر چسبندگی داخلی (IB )

جدول 4-19: آزمون دانکن اثر مستقل حرارت پرس بر چسبندگی  داخلی ( IB )

جدول 4-20: آزمون دانکن اثر متقابل درصداختلاط و حرارت بر چسبندگی داخلی ( IB  )

جدول 4-21: میانگین جذب آب پس از 2 ساعت غوطه وری در آب (WA2 )

جدول 4-22: تجزیه واریانس جذب آب پس از 2 ساعت غوطه وری در آب ( WA2 )

جدول 4-23: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب(WA2 )  

جدول 4-24: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت پرس بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری درآب (WA2 )  

جدول 4-25: آزمون دانکن تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب پس از 2 ساعت غوطه وری در آب (WA2 )  

جدول 4-26: میانگین جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در آب در آب (WA24 )  

جدول 4-27: تجزیه واریانس جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در آب (WA24 )  

جدول 4-28: آزمون دانکن برای تاثیرمستقل درصداختلاط بر جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در آب (WA24  )  

جدول 4-29: مقایسه میانگین ها برای تاثیر مستقل حرارت پرس بر جذب آب بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب (WA24  )  

جدول 4-30: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب ( WA24 )  

جدول 4-31: میانگین درصد واکشیدگی ضخامت پس از 2 ساعت غوطه وری در آب ( TS2 )

جدول 4-32: میانگین درصد واکشیدگی ضخامت پس از 2 ساعت غوطه وری در آب ( TS2 )

جدول 4-33: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط برواکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت  غوطه وری در آب  (TS2  )  

جدول 4-34: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت بر واکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری  در آب(TS2 )   

جدول 4-35: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط وحرارت بر واکشیدگی ضخامت بعد از  2 ساعت غوطه وری در آب (TS2 )

جدول 4-36: میانگین درصد واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب (TS24 )

جدول 4-37: تجزیه واریانس واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب(TS24 )

جدول 4-38: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط بر واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعتغوطه وری در آب (TS24 ) 

جدول 4-39: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت پرس برواکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب (TS24 ) 

جدول 4-40: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب (TS24 ) 

 

فهرست اشکال

شکل 1-1: مصرف تخته خرده چوب در کشور 

شکل 1-2: پیش بینی مصرف تخته خرده چوب در 5 سال آینده در کشور  

شکل 1-3: مراحل ساخت تخته خرده چوب  

شکل 2-1: ارتباط بین درجه حرارت پرس و وضعیت فشردگی کیک  

شکل 3-2: الگوی برش نمونه های آزمودنی از هر تخته  

شکل 4-1: تاثیر مستقل درصداختلاط برمقاومت خمشی (MOR )

شکل 4-2: تاثیر مستقل حرارت پرس برمقاومت خمشی (MOR )

شکل 4-3: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس برمقاومت خمشی (MOR )

شکل 4-4: تاثیر مستقل درصداختلاط بر مدول آلاستیته(MOE )

شکل 4-5: تاثیرمستقل درصد حرارت پرس برمدول آلاستیته(MOE )

شکل 4-6: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر مدول آلاستیته(MOE )

شکل 4-7: تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه (IBS )

 شکل 4-8: تاثیر مستقل درصدحرارت پرس بر مقاومت به ضربه (IBS ) 

شکل 4-9: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس برمقاومت به ضربه (IBS ) 

شکل 4-10: تاثیر متسقل درصد اختلاط بر چسبندگی داخلی (IB ) 

شکل 4-11 : تاثیر متسقل حرارت پرس بر چسبندگی داخلی (IB ) 

شکل 4-12: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر چسبندگی داخلی (IB  ) 

شکل 4-13: تاثیرمستقل درصداختلاط بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب (WA2 ) 

شکل 4-14: تاثیر مستقل درصد حرارت پرس برجذب آب بعداز 2ساعت غوطه وری درآب (WA2 

شکل 4-15: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب (WA2  

شکل 4-16: تاثیر مستقل درصد اختلاط بر جذب آب پس از24 ساعت غوطه وری در آب (WA24  

شکل 4-17: تاثیر مستقل درصد  حرارت پرس بر جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در آب (WA24  

شکل 4-18: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در آب (WA24 )  

شکل 4-19: تاثیر مستقل درصد اختلاط برواکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب(TS2  

شکل4-20: تاثیر مستقل حرارت پرس برواکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب(TS2 ).....  

شکل4-21: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب (TS2  )  

شکل 4-22: تاثیر مستقل درصداختلاط بر واکشیدگی ضخامت بعد از24 ساعت غوطه وری درآب (TS24 )  

شکل 4-23: تاثیر مستقل حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از24 ساعت غوطه وری درآب (TS24 )  

شکل 4-24: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غو طه وری در آب (TS24 )  


فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                                      صفحه

 

  1

4

4

4

5

7

8

9

11

14

15

31

32

32

33

35

35

35

35

37

37

37

38

 

 

 

 

 

فصل اول : مقدمه ........................................................................................................................................

1- کلیات ............................................................................................................................................................

1-1 تعریف تخته خرده چوب .............................................................................................................................

1-2 تاریخچه صنعت تخته خرده چوب در جهان ...............................................................................................

1-3 تاریخچه صنعت تخته خرده چوب در ایران .................................................................................................

1-4 مصرف تخته خرده چوب درکشور ..............................................................................................................

1-5 نحوه ساخت تخته خرده چوب .................................................................................................................

1-6 مشخصات گیاه شناسی کاه گندم .................................................................................................................

1-7 ساختمان فیزیکی و خصوصیات شیمیایی کاه گندم .....................................................................................

1-8 اهداف انجام این مطالعه ..............................................................................................................................

فصل دوم : سابقه تحقیق .........................................................................................................................................

فصل سوم : مواد و روشها  ...........................................................................................................................

3-1 عوامل متغیر ................................................................................................................................................

3-2 عوامل ثابت .................................................................................................................................................

ارائه تجزیه و تحلیل نتایج ...........................................................................................................................

3-3 مراحل ساخت تخته های آزمایشگاهی .........................................................................................................

3-3-1 تهیه ماده اولیه ...............................................................................................................................................

3-3-2 تعیین درصد رطوبت خرده چوب و کاه گندم .............................................................................................

3-3-3 تعیین ابعاد کاه گندم .....................................................................................................................................

3-3-4 نوع چسب ...................................................................................................................................................

3-4 بررسی خصوصیات رزین .............................................................................................................................

3-4-1 گرانروی رزین ............................................................................................................................................

3-4-2 PH    محلول رزین .......................................................................................................................................

 

 

 

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                                      صفحه

 
 

38

38

39

40

40

41

41

43

43

44

44

45

45

47

47

48

49

49

50

52

52

55

57

59

61

64

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


3-4-3 درصد مواد جامد رزین  ............................................................................................................................

3-4-4 تعیین وزن مخصوص چسب ...................................................................................................................

3-4-5 تعیین زمان انعقادچسب ...........................................................................................................................

3-5 آنالیز شیمیایی کاه گندم ...................................................................................................................

3-5-1 تعیین مقدار لیگنین ..............................................................................................................................

3-5-2 تعیین مقدار سلولز ......................................................................................................................................

2-5-3 تعیین مقدار خاکستر....................................................................................................................................

3-6 چسب زنی تراشه های روکش راش و کاه گندم..........................................................................................

3-7 هاردنر(کاتالیزور)............................................................................................................................................

3-8 تشکیل کیک ...............................................................................................................................................

3-9 پرس کردن ................................................................................................................................................

3-10 کلیماتیزه کردن تخته ها ..............................................................................................................................

3-11 تهیه نمونه های آزمونی .................................................................................................................................

3-12 اندازه گیری خصوصیات فیزیکی و مکانیکی تخته ها....................................................................................

3-12-1 اندازه گیری دانسیته و رطوبت تخته ها ..................................................................................................

3-12-2 آزمایش اندازه گیری مدول گسیختگی (MOR  ) و مدول آلاستیسیته(MOE ) ...................................

3-12-3 آزمایش اندازه گیری مقاومت چسبندگی داخلی ( IB  ) ........................................................................

3-12-4 آزمایش تعیین میزان واکشیدگی ضخامت و جذب آب ( 2و24 ساعت ) .............................................

3-12-5 آزمایش مقاومت به ضربه ........................................................................................................................

فصل چهارم : نتایج  ....................................................................................................................................

4-1 مقاومت خمشی (MOR  ) .......................................................................................................................

4-1-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت خمشی (MOR ) .........................................................................

4-1-2 تاثیر مستقل درجه حرارت پرس بر مقاومت خمشی ( MOR  ) ..............................................................

4-1-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت پرس بر مقاو.مت خمشی ( MOR  ) ...................................

4-2 مدول الاستیسیته(MOE  ) .....................................................................................................................

4-2-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مدول الاستیسیته(MOE  ) ........................................................................

فهرست مطالب

65

67

69

72

73

74

76

78

80

81

85

87

89

90

93

96

97

98

100

102

105

 

106

108

110

113

 

114

 

عنوان                                                                                                                                      صفحه

4-2-2 تاثیر مستقل درجه حرارت بر مدول آلاستیته(MOE  ) ..............................................................

4-2-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت بر مدول آلاستیته( MOE  ) ................................................

4-3 مقاومت به ضربه (IBS ) ............................................................................................................................

4-3-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه ( IBS ) .............................................................................

4-3-2 تاثیر مستقل درجه حرارت پرس بر مقاومت به ضربه ( IBS ) .............................................................

4-3-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط و درجه حرارت  بر مقاومت به ضربه (IBS )......................................

4-4 چسبندگی داخلی ..............................................................................................................................................

4-4-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر چسبندگی داخلی ( IB ) .............................................................................

4-4-2 تاثیر مستقل حرارت پرس بر چسبندگی داخلی ( IB ) ..............................................................................

4-4-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط و درجه حرارت بر چسبندگی داخلی ( IB ) ..................................................

4-5 جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب ( WA2  ) ...................................................................

4-5-1 تاثیر مستقل درصداختلاط برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن در آب ( WA2  ) ....................

4-5-2 تاثیر مستقل درجه حرارت پرس برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن در آب ( WA2 )

4-5-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط وحرارت برجذب آب بعد از2 ساعت غوطه ور شدن در آب(WA2)

4-6 جذب آب بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب (WA24  ) ................................................................

4-6-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن درآب(WA24  ) ...................

4-6-2 تاثیر مستقل حرارت پرس برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن درآب(WA24  ) .....................

4-6-3 تاثیرمتقابل درصد اختلاط وحرارت پرس برجذب آب بعد از2ساعت غوطه ور شدن درآب(A24)

4-7 واکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب (TS2 ‌) .........................................................

4-7-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط برواکشیدگی ضخامت بعد از2ساعت غوطه وری در آب( TS2 )....................

4-7-2 تاثیر مستقل حرارت پرس برواکشیدگی ضخامت بعد از2ساعت غوطه وری در آب( TS2 ).......................

4-7-3 تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر وا کشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در

آب ( TS2 ) ...............................................................................................................................................

4-8 واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب ( TS24  ) .................................................

4-8-1 تاثیر مستقل درصد اختلاط بر واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب(TS24  ).........

4-8-2 تاثیر مستقل حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعداز 24 ساعت غوطه وری در آب ( TA24 ) .........

4-8-3 تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در

 آب (TS24  ) ...........................................................................................................................................

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                                      صفحه

117

119

120

125

 

 

 

فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری ....................................................................................................................

پیشنهادات ....................................................................................................................................................

منابع ............................................................................................................................................................

ضمایم .........................................................................................................................................................

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست جداول

عنوان                                                                                                                                      صفحه

 
 

 

6

11

12

14

31

34

36

36

39

42

46

53

54

56

57

 

59

62

63

64

66

 

67

70

71

72

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


جدول 1-1 : تعداد واحدهای تولید تخته خرده چوب در کشور وظرفیت اسمی آنها طی سالهای73-77

جدول 1-2 : درصد وزنی قسمتهای اصلی گندم .....................................................................................

جدول 1-3 : فهرستی از منابع الیاف سلولزی جهان درسال 1995............................................................

جدول 1-4: خلاصه تولیدی ضایعات کشاورزی در جهان .......................................................................

جدول 3-1 : نسبت مخلوط کاه گندم وتراشه روکش راش .......................................................................

جدول 3-2 : طرح آزمایشات ................................................................................................................

جدول 3-3: تعیین ابعاد کاه گندم ...................................................................................................................

جدول 3-4: تعیین ابعاد کاه گندم ...................................................................................................................

جدول 3-5: خصوصیات چسب اوره فرم آلدهید ................................................................................

جدول 3-6 : نتیجه آنالیز شیمیایی کاه گندم .............................................................................................

جدول 3-7: نحوه برش نمونه های آْزمونی از هرتخته ..............................................................................

جدول 4-1: میانگین مقاومت خمشی تخته های ساخته شده در شرایط مختلف ( MOR  )...................

جدول 4-2 : تجزیه واریانس مقاومت خمشی ( MOR  ) ........................................................................

جدول 4-3: مقایسه میانگین تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت خمشی ( MOR  ) ..........................

جدول 4-4: مقایسه میانگین ها برای تاثیر مستقل حرارت پرس برمقاومت خمشی ( MOR  ) ............

جدول 4-5: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت پرس بر مقاومت خمشی

 (MOR‌) ................................................................................................................................................

جدول 4-6: میانگین مدول الاستیسیته تخته های ساخته شده در شرایط مختلف پرس(MOE  ) ..............

جدول 4-7: تجزیه واریانس مدول الاستیسیته (MOE  ) ...........................................................................

جدول 4-8: آزمون دانکن برای تاثیرمستقل درصد اختلاط بر مدول الاستیسیته ( MOE ) ........................

جدول 4-9: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت برمدول الاستیسیته ( MOE ‌ ) .................................

جدول 4-10: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر مدول الاستیسیته

 (MOE‌) ..................................................................................................................................................

جدول 4-11: میانگین مقادیر مقاومت به ضربه ( IBS ) .........................................................................

جدول 4-12: تجزیه واریانس مقادیر مقاو.مت به ضربه (IBS  ) .............................................................

جدول 4-13: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه ( IBS ) ...................

فهرست جداول

عنوان                                                                                                                                      صفحه

 
 

73

74

77

78

78

80

81

86

87

 

88

 

89

 

91

94

95

 

96

 

97

 

99

101

102

 

103

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


جدول 4-14: مقایسه میانگین ها برای تاثیر مستقل حرارت پرس بر مقاومت به ضربه ( IBS ).............

جدول 4-15: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر مقاومت به ضربه (IBS)

جدول 4-16: میانگین چسبندگی داخلی تخته های ساخته شده در شرایط مختلف ( IB  ) ....................

جدول 4-17: تجزیه واریانس چسبندگی داخلی (IB ) ...........................................................................

جدول 4-18: آزمون دانکن اثر مستقل درصد اختلاط بر چسبندگی داخلی (IB )....................................

جدول 4-19: آزمون دانکن اثر مستقل حرارت پرس بر چسبندگی  داخلی ( IB )..................................

جدول 4-20: آزمون دانکن اثر متقابل درصداختلاط و حرارت بر چسبندگی داخلی ( IB  )...................

جدول 4-21: میانگین جذب آب پس از 2 ساعت غوطه وری در آب (WA2 ).....................................

جدول 4-22: تجزیه واریانس جذب آب پس از 2 ساعت غوطه وری در آب ( WA2 )...........................

جدول 4-23: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری

در آب(WA2 ) ..............................................................................................................................................

جدول 4-24: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت پرس بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری

 درآب (WA2 ) ..............................................................................................................................................

جدول 4-25: آزمون دانکن تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب پس از 2 ساعت

 غوطه وری در آب (WA2 ) ..................................................................................................................

جدول 4-26: میانگین جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در آب در آب (WA24 ) ......................

جدول 4-27: تجزیه واریانس جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در آب (WA24 ) ......................

جدول 4-28: آزمون دانکن برای تاثیرمستقل درصداختلاط بر جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در

 آب (WA24  ) ..............................................................................................................................................

جدول 4-29: مقایسه میانگین ها برای تاثیر مستقل حرارت پرس بر جذب آب بعد از 24 ساعت غوطه وری

در آب (WA24  ) ..............................................................................................................................................

جدول 4-30: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب بعد از 24

 ساعت غوطه وری در آب ( WA24 ) .........................................................................................................

جدول 4-31: میانگین درصد واکشیدگی ضخامت پس از 2 ساعت غوطه وری در آب ( TS2 ).............

جدول 4-32: میانگین درصد واکشیدگی ضخامت پس از 2 ساعت غوطه وری در آب ( TS2 ).............

جدول 4-33: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط برواکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت

 غوطه وری در آب  (TS2  ) ..........................................................................................................................

فهرست جداول

عنوان                                                                                                                                      صفحه

 
 

 

105

 

106

109

110

 

112

 

114

 

115

 

 

 

 

 

 

 

 


جدول 4-34: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت بر واکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت

 غوطه وری  در آب(TS2 )  ...................................................................................................................

جدول 4-35: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط وحرارت بر واکشیدگی ضخامت بعد از

 2 ساعت غوطه وری در آب (TS2 ) ......................................................................................................

جدول 4-36: میانگین درصد واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب (TS24 ).........

جدول 4-37: تجزیه واریانس واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وری در آب(TS24 )........

جدول 4-38: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل درصد اختلاط بر واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت

غوطه وری در آب (TS24 ) ....................................................................................................................

جدول 4-39: آزمون دانکن برای تاثیر مستقل حرارت پرس برواکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت

غوطه وری در آب (TS24 ) ...................................................................................................................

جدول 4-40: آزمون دانکن برای تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد

از 24 ساعت غوطه وری در آب (TS24 ) .............................................................................................

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست اشکال

 

7

8

8

22

46

56

58

61

64

66

68

72

74

75

79

80

82

88

90

 

91

96

 

98

 

99

 

عنوان                                                                                                                                      صفحه

 

شکل 1-1: مصرف تخته خرده چوب در کشور............................................................................................

شکل 1-2: پیش بینی مصرف تخته خرده چوب در 5 سال آینده در کشور ................................................

شکل 1-3: مراحل ساخت تخته خرده چوب ...........................................................................................

شکل 2-1: ارتباط بین درجه حرارت پرس و وضعیت فشردگی کیک ....................................................

شکل 3-2: الگوی برش نمونه های آزمودنی از هر تخته .........................................................................

شکل 4-1: تاثیر مستقل درصداختلاط برمقاومت خمشی (MOR ).........................................................

شکل 4-2: تاثیر مستقل حرارت پرس برمقاومت خمشی (MOR )........................................................

شکل 4-3: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس برمقاومت خمشی (MOR )..............................

شکل 4-4: تاثیر مستقل درصداختلاط بر مدول آلاستیته(MOE )..........................................................

شکل 4-5: تاثیرمستقل درصد حرارت پرس برمدول آلاستیته(MOE )..................................................

شکل 4-6: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر مدول آلاستیته(MOE ).................................

شکل 4-7: تاثیر مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه (IBS ).......................................................

 شکل 4-8: تاثیر مستقل درصدحرارت پرس بر مقاومت به ضربه (IBS ).......................................................

شکل 4-9: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس برمقاومت به ضربه (IBS ).......................................

شکل 4-10: تاثیر متسقل درصد اختلاط بر چسبندگی داخلی (IB )..........................................................

شکل 4-11 : تاثیر متسقل حرارت پرس بر چسبندگی داخلی (IB )......................................................

شکل 4-12: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر چسبندگی داخلی (IB  ).............................

شکل 4-13: تاثیرمستقل درصداختلاط بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب (wa2 )....

شکل 4-14: تاثیر مستقل درصد حرارت پرس برجذب آب بعداز 2ساعت غوطه وری درآب (wa2)...

شکل 4-15: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وری در

آب (WA2 )......................................................................................................................................................

شکل 4-16: تاثیر مستقل درصد اختلاط بر جذب آب پس از24 ساعت غوطه وری در آب (WA24 )......

شکل 4-17: تاثیر مستقل درصد  حرارت پرس بر جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در

 آب (WA24 )..........................................................................................................................................

شکل 4-18: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وری در

آب (WA24 ) ........................................................................................................................................

فهرست اشکال

عنوان                                                                                                                                      صفحه

 
 

 

103

 

105

 

107

 

112

 

114

 

115

 

 

 

 


شکل 4-19: تاثیر مستقل درصد اختلاط برواکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب

(TS2 )......................................................................................................................................................

شکل4-20: تاثیر مستقل حرارت پرس برواکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وری در آب

(TS2 )..... ........................................................................................................................................

شکل4-21: تاثیر متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از 2 ساعت

غوطه وری در آب (ts2  ) ...........................................................................................................................

شکل 4-22: تاثیر مستقل درصداختلاط بر واکشیدگی ضخامت بعد از24 ساعت غوطه وری درآب

(TS24 ) ........................................................................................................................................

شکل 4-23: تاثیر مستقل حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از24 ساعت غوطه وری درآب

 (TS24 ) ........................................................................................................................................

شکل 4-24: تاثیر متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر واکشیدگی ضخامت بعد از 24 ساعت

غو طه وری در آب (TS24 ) ..................................................................................................................

 

 

 

 

 

 

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۲/۱۲
علیرضا نعمتی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی