کارآفرینی طرح کارخانه شیر پاستوریزه
چهارشنبه, ۱۲ خرداد ۱۳۹۵، ۰۱:۳۰ ب.ظ
کارآفرینی طرح کارخانه شیر پاستوریزه
دسته بندی | طرح های توجیهی و کارآفرینی |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 405 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 70 |


کارآفرینی طرح کارخانه شیر پاستوریزه
قسمتی از متن:
به نام خدا
مقدمه
شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود .
مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از قبیل ازدیاد نسل و تغذیه زمستانی می باشند .
مواد غذایی نباتی هر کدام قسمتی از گیاه و نبات مانند: میوه – ریشه – ساقه و برگ می باشند ، درحالی که شیر را به عنوان هدیه ای از مادر به فرزند خویش و به عنوان اولین ماده ی غذایی نوزاد باید شناخت که تمامی مواد غذایی مورد نیاز بدن را داراست .
نقش قیمت گذاری :
کمبود علوفه – گرانی علوفه – افزایش سطح هزینه ها اعم از دستمزد و حمل و نقل از مهم ترین عواملی است که در تعیین قیمت شیر بایستی مد نظر قرار گیرد . بدیهی است عدم توجه به هر یک از عوامل مذکور باعث خواهد شد شیر تولیدی وارد بازار آزاد شده و به طرق غیر بهداشتی به مصرف کنندگان عرضه شود و یا این که گاوها روانه کشتارگاه ها خواهند شد . در مورد قیمت گذاری پیشنهاد می شود قیمت شیر در آغاز هر سال بررسی شود و هزینه های مربوطه و عوامل تولید محاسبه و ملاک عمل قرار قرارگیردوچنان چه هدف ، ثابت نگهداشتن قیمت شیر باش د یکی از روش های تحویل علوفه با نرخ ثابت دولتی به دامداری ها به صورت مشروط است .
۹۵/۰۳/۱۲