ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺟﻴﻪ ﻓﻨﻲ ، ﻣﺎﻟﻲ ﻭ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﻱ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﻗـﺎﺭﭺ ﺧﻮﺭﺍﻛـﻲ :: دانلود پروژ,مقالات,نمونه سوال,گزارش کار,پایان نامه جدید

دانلود پروژ,مقالات,نمونه سوال,گزارش کار,پایان نامه جدید

فایلهای آموزشی,گزارش کار.آزمون ارشد.پرسشنامه.نمونه سوالات

دانلود پروژ,مقالات,نمونه سوال,گزارش کار,پایان نامه جدید

فایلهای آموزشی,گزارش کار.آزمون ارشد.پرسشنامه.نمونه سوالات

فایلهای آموزشی,گزارش کار.آزمون ارشد.پرسشنامه.اقتصاد.کارشناسی ارشد.نمونه سوالات استخدامی,علوم انسانی.علوم پایه.علوم پزشکی.عمومی.مدیریت.مهندسی.مهندسی عمران.نرم افزار.کارآفرینش.کارآموزی.کتاب

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات
نویسندگان


ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺟﻴﻪ ﻓﻨﻲ ، ﻣﺎﻟﻲ ﻭ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﻱ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﻗـﺎﺭﭺ ﺧﻮﺭﺍﻛـﻲ ﺑﺎ ﻇﺮﻓﻴﺖ ﻳﻜـﺼﺪ ﺗﻦ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ
دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 48 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 24
ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺟﻴﻪ ﻓﻨﻲ ، ﻣﺎﻟﻲ ﻭ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﻱ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﻗـﺎﺭﭺ ﺧﻮﺭﺍﻛـﻲ

فروشنده فایل

کد کاربری 25213
کاربر

 

ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺟﻴﻪ ﻓﻨﻲ ، ﻣﺎﻟﻲ ﻭ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﻱ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﻗـﺎﺭﭺ ﺧﻮﺭﺍﻛـﻲ
ﺑﺎ ﻇﺮﻓﻴﺖ ﻳﻜـﺼﺪ ﺗﻦ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ

ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺟﻴﻪ ﻓﻨﻲ ، ﻣﺎﻟﻲ ﻭ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﻱ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﻗـﺎﺭﭺ ﺧﻮﺭﺍﻛـﻲﺑﺎ ﻇﺮﻓﻴﺖ ﻳﻜـﺼﺪ ﺗﻦ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ

ﻣﻘﺪﻣـﻪ :

ﻣﻮﺍﺩ ﭘﺮﻭﺗﺌﻴﻨﻲ ، ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﻣﻬﻢ ﺗﺮﻳﻦ ﺍﺟﺰﺍﻱ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﻳﻲ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺍﺳﺖ. ﻧﻴﺎﺯ ﻃﺒﻴﻌﻲ ﺑﺪﻥ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻣﻮﺍﺩ ، ﻣﺒﻴﻦ ﺿﺮﻭﺭﺕ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺭ ﺳﺒﺪ ﻏﺬﺍﻳﻲ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻫﺎ ﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺩﻳﺮﺑﺎﺯ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﮔﻮﺷﺖ ﻫﺎ، ﺧﺼﻮﺻﺎ ﮔﻮﺷﺖ ﻗﺮﻣﺰ ﻣﻨﺒﻊ ﺍﺻﻠﻲ ﺗﺎﻣﻴﻦ ﭘﺮﻭﺗﺌﻴﻦ ﻣﻮﺭﺩﻧﻴﺎﺯ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.

ﻟﻜﻦ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ، ﺑﻪ ﻭﺍﺳﻄﻪ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﺭﻭﺵ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺍﺯ ﺳﻨﺘﻲ ﺑﻪ ﻣﺎﺷﻴﻨﻲ ﻭ ﻛﺎﻫﺶ ﺗﺤﺮﻙ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺭﻭﺯﻣﺮﻩ ، ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﮔﻮﺷﺖ ﻗﺮﻣﺰ ﺑﺪﻟﻴﻞ ﺩﺍﺭﺍ ﺑﻮﺩﻥ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺯﻳﺎﺩﻱ ﻣﻮﺍﺩ ﭼﺮﺏ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻛﺎﻫﺶ ﻧﻬﺎﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﻋﻮﺽ، ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﻳﻲ ﺍﻱ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻛﺎﻓﻲ ﭘﺮﻭﺗﺌﻴﻦ، ﺑﺮﺍﻱ ﺳﻼﻣﺘﻲ ﺯﻳﺎﻥ ﺁﻭﺭ ﻧﺒﺎﺷﻨﺪ ﻣﻮﺭﺩ ﺗﻮﺟﻪ ﻭﺍﻗﻊ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﺣﺒﻮﺑﺎﺕ ، ﺳﻮﻳﺎ ﻭ ﻗﺎﺭﭺ ﺧﻮﺭﺍﻛﻲ ﻣﻬﻢ ﺗﺮﻳﻦ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﭘﺮﻭﺗﺌﻴﻦ ﻏﻴﺮ ﺣﻴﻮﺍﻧﻲ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯﻩ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻭﺳﻴﻊ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﻲﺷﻮﻧﺪ. ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻣﻴﺎﻥ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻣﺼﺮﻑ ﻗﺎﺭﭺ ﺧﻮﺭﺍﻛﻲ ﺑﻪ ﺩﻟﻴﻞ ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﺳﻄﺢ ﺁﮔﺎﻫﻲ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻓﻮﺍﻳﺪ ﻭ ﺭﻭﺵ ﻣﺼﺮﻑ ﺁﻥ ، ﺭﻭﻧﺪ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺭﺷﺪﻱ ﺭﺍ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﻣﻲﻛﻨﺪ.

ﻗﺎﺭﭺ ، ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﭘﺮﻭﺗﺌﻴﻨﻲ ، ﮔﻠﻮﺳﻴﺪﻱ ، ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻦﻫﺎ ﻭ ﻟﻴﭙﻴﺪﻫﺎ ﺍﺳﺖ ﻣﻲﺗﻮﺍﻧﺪ ﻏﺬﺍﻱ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻭ ﻛﺎﻣﻠﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪ ﺷﻤﺎﺭ ﺁﻳﺪ. ﺿﻤﻦ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺑﻪ ﻭﺍﺳﻄﻪ ﺳﻬﻮﻟﺖ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﻗﺎﺭﭺ ﻫﺎﻱ ﺧﻮﺭﺍﻛﻲ ﻣﻲﺗﻮﺍﻥ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﺎﺯﻩ ، ﺧﺸﻚ ، ﻛﻨﺴﺮﻭ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻋﺮﺿﻪ ﻧﻤﻮﺩ.

 

ﺍﺟﺮﺍﻱ ﺍﻳﻦ ﻃﺮﺡ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻳﻚ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﺗﻮﻟﻴﺪﻱ ، ﺿﻤﻦ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﮔﺎﻣﻲ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﺧﻮﺩ ﺍﺗﻜﺎﻳﻲ ﻛﺸﻮﺭ ﺩﺭ ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻏﺬﺍﻳﻲ ﺑﻪ ﺷﻤﺎﺭ ﻣﻲﺭﻭﺩ، ﻣﻲﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﺴﺘﺮﺳﺎﺯ ﺍﺷﺘﻐﺎﻝ ﺑﻪ ﻛﺎﺭ ﻧﻴﺮﻭﻫﺎﻱ ﻣﺘﺨﺼﺺ ( ﺧﺼﻮﺻﺎ ﺩﺭ ﻋﻠﻮﻡ ﻛﺸﺎﻭﺭﺯﻱ ) ﻭ ﻓﺎﻗﺪ ﺗﺨﺼﺺ ﮔﺮﺩﺩ. ﺿﻤﻦ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺑﺎﻧﻮﺍﻥ ﻛﺎﺭﺁﻓﺮﻳﻦ ﻧﻴﺰ ﻣﻲﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺑﺎ ﭘﻴﺎﺩﻩ ﺳﺎﺯﻱ ﺍﻳﻦ ﻃﺮﺡ، ﮔﺎﻣﻲ ﺩﺭ ﺟﻬﺖ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻣﻴﻬﻦ ﺑﺮﺩﺍﺭﻧﺪ.

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۲/۱۳
علیرضا نعمتی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی