کارافرینی تکنولوژی تولید ماست کم چرب :: دانلود پروژ,مقالات,نمونه سوال,گزارش کار,پایان نامه جدید

دانلود پروژ,مقالات,نمونه سوال,گزارش کار,پایان نامه جدید

فایلهای آموزشی,گزارش کار.آزمون ارشد.پرسشنامه.نمونه سوالات

دانلود پروژ,مقالات,نمونه سوال,گزارش کار,پایان نامه جدید

فایلهای آموزشی,گزارش کار.آزمون ارشد.پرسشنامه.نمونه سوالات

فایلهای آموزشی,گزارش کار.آزمون ارشد.پرسشنامه.اقتصاد.کارشناسی ارشد.نمونه سوالات استخدامی,علوم انسانی.علوم پایه.علوم پزشکی.عمومی.مدیریت.مهندسی.مهندسی عمران.نرم افزار.کارآفرینش.کارآموزی.کتاب

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات
نویسندگان

کارافرینی تکنولوژی تولید ماست کم چرب

چهارشنبه, ۵ خرداد ۱۳۹۵، ۰۹:۰۴ ب.ظ


کارافرینی تکنولوژی تولید ماست کم چرب
دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 73 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 44
کارافرینی تکنولوژی تولید ماست کم چرب

فروشنده فایل

کد کاربری 25238
کاربر

کارافرینی تکنولوژی تولید ماست کم چرب 

چکیده

در طی سال‌های اخیر توجه مردم به مصرف فرآورده‌های رژیمی از جمله فرآورده‌های لبنی کم چرب از قبیل ماست کم چرب ، پنیر کم چرب ، بستنی رژیمی و کره کم کالری افزایش یافته است .

 چراکه اثبات شده مصرف بیش از اندازه‌ی مواد غذایی پر چرب می تواند باعث ایجاد بیماریهایی از قبیل مشکلات قلبی – عروقی ، دیابت ، چاقی مفرط و حتی سرطان شود.

مقدمه :

از میان فرآورده‌های بیشماری که از تخمیر شیر در سطوح محلی و منطقه‌ای نقاط مختلف جهان تولید می شوند، در واقع ماست تنها فرآورده‌ای است که مصرف آن در سراسر جهان عمومیت یافته است . رواج این محصول ناشی از عوامل متعددی از قبیل داشتن عطر و طعم مطبوع ، قوام زیاد و خامه‌ گونه‌ی آن ، قابلیت مصرف با سایر مواد غذایی و اشتهار آن به داشتن اثرات درمانی است .

ماست تا دهه‌ی آغازین قرن بیستم تنها میان مردم اروپای مرکزی و شرقی رایج بود . تا اینکه درآن زمان یک زیست شناس عقیده داشت که دلیل طول عمر مردم بغارستان ، استفاده‌ی زیاد از ماست می‌باشد .

 از آنجا که این زیست شناس عقیده داشت که لاکتوباسیلوس برای سلامتی مفید است ، او سعی نمود که استفاده از ماست را در سر تا سر اروپا رواج دهد . به دنبال آن در سال 1919 میلادی اولین کارخانه صنعتی تولید ماست در شهر بارسلونای اسپانیا احداث شد و مصرف ماست روز به روز افزایش یافت.

فرآیند تولید ماست

جهت تولید ماست ابتدا باید شرایط و مقدمات تولید آن را فراهم نمود . به این ترتیب که شیر خام مورد استفاده باید توتال کانت پایینی داشته باشد و عاری از آنتی بیوتیک‌ها ، مواد شیمیایی ضد عفونی کننده و باکتریوفاژها باشد . همچنین بایستی شیر مورد استفاده از دام مبتلا به ورم پستان به دست نیامده باشد ، زیرا ترکیبات مذکور سبب جلوگیری از فعالیت باکتری‌های لاکتیکی می‌شوند .

فهرست مطالب

 عنوان                                                                                                                  صفحه

چکیده ...................................................................................................................... 5

مقدمه ...................................................................................................................... 7

فصل 1: کلیاتی در رابطه با ماست

1-1    تاریخچه ...................................................................................................... 10

1-2    فرآیند تولید ماست ...................................................................................... 11

1-3    اهمیت مصرف ماست در رژیم غذایی......................................................... 12

فصل 2:ماست کم چرب و ویژگی‌های آن

2-1 مقدمه ........................................................................................................... 17

2-2 ویژگی‌های رئولوژیک ماست کم چرب ........................................................ 19

2-3 اثرات سلامت بخش ماست کم چرب ........................................................... 20

فصل 3: تکنولوژی تولید ماست کم چرب

معرفی انواع روش‌ها در تولید ماست کم چرب ................................................... 23

 3-1 استفاده از جایگزین‌های چربی ................................................................... 23

3-1-1 ترکیبات نشاسته‌ای (‌ذرت ، پیکما و تاپیوکا) ............................................ 23

3-1-2 ترکیب هیدروکلوئیدی بتاگلوکان ............................................................. 25

3-1-3 فرآورده‌های حاصل از پروتئین آب پنیر MWP,WPCصفحه.....................................27

3-1-4 پری بیوتیک ها ....................................................................................... 29

3-2 فرآیند فشار هیدرواستاتیکی بالا (HHP)..................................................... 31

3-3 کاربردمایه‌های میکروبی مولدپلی ساکارید خارج سلولی ............................ 34

3-4 آنزیم ترانس گلوتامیناز ............................................................................... 35

نتیجه‌گیری ............................................................................................................ 38

پیشنهادات ............................................................................................................ 39

منابع ..................................................................................................................... 40

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۳/۰۵
علیرضا نعمتی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی