کارآفرینی طرح کارخانه شیر پاستوریزه :: دانلود پروژ,مقالات,نمونه سوال,گزارش کار,پایان نامه جدید

دانلود پروژ,مقالات,نمونه سوال,گزارش کار,پایان نامه جدید

فایلهای آموزشی,گزارش کار.آزمون ارشد.پرسشنامه.نمونه سوالات

دانلود پروژ,مقالات,نمونه سوال,گزارش کار,پایان نامه جدید

فایلهای آموزشی,گزارش کار.آزمون ارشد.پرسشنامه.نمونه سوالات

فایلهای آموزشی,گزارش کار.آزمون ارشد.پرسشنامه.اقتصاد.کارشناسی ارشد.نمونه سوالات استخدامی,علوم انسانی.علوم پایه.علوم پزشکی.عمومی.مدیریت.مهندسی.مهندسی عمران.نرم افزار.کارآفرینش.کارآموزی.کتاب

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات
نویسندگان

کارآفرینی طرح کارخانه شیر پاستوریزه

چهارشنبه, ۱۲ خرداد ۱۳۹۵، ۰۱:۳۰ ب.ظ


کارآفرینی طرح کارخانه شیر پاستوریزه
دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی
بازدید ها 0
فرمت فایل doc
حجم فایل 405 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 70
کارآفرینی طرح کارخانه شیر پاستوریزه

فروشنده فایل

کد کاربری 25237
کاربر

کارآفرینی طرح کارخانه شیر پاستوریزه

 

قسمتی از متن:

به نام خدا

مقدمه 

      شیر به عنوان  یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین  و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود .

مواد غذایی  مختلفی  که  مورد  استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل  تخم مرغ  و عسل  جهت  برآوردن احتیاجات دیگری از قبیل ازدیاد نسل و تغذیه زمستانی می باشند .

مواد غذایی  نباتی هر کدام  قسمتی از گیاه و نبات  مانند: میوه – ریشه – ساقه و برگ می باشند ، درحالی که شیر را به عنوان هدیه ای از مادر به فرزند خویش و به عنوان اولین  ماده ی غذایی  نوزاد  باید  شناخت  که  تمامی مواد غذایی  مورد  نیاز بدن  را داراست .

نقش قیمت گذاری :

کمبود علوفه – گرانی علوفه – افزایش سطح هزینه ها اعم از دستمزد و حمل و نقل از مهم ترین عواملی است که در تعیین قیمت شیر بایستی  مد نظر قرار گیرد . بدیهی است عدم توجه به هر یک از عوامل مذکور باعث خواهد شد شیر تولیدی وارد بازار آزاد شده و به طرق غیر بهداشتی به مصرف کنندگان عرضه شود و یا این که گاوها روانه کشتارگاه ها خواهند شد . در مورد قیمت گذاری پیشنهاد می شود قیمت شیر در آغاز هر سال  بررسی  شود و هزینه های  مربوطه و عوامل  تولید محاسبه  و ملاک عمل قرار قرارگیردوچنان  چه هدف ، ثابت  نگهداشتن  قیمت شیر باش د یکی از روش های تحویل علوفه با نرخ ثابت دولتی به دامداری ها به صورت مشروط است .

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۳/۱۲
علیرضا نعمتی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی