دانلود مقاله هورمون ها و مواد تنظیم کننده رشد گیاه :: دانلود پروژ,مقالات,نمونه سوال,گزارش کار,پایان نامه جدید

دانلود پروژ,مقالات,نمونه سوال,گزارش کار,پایان نامه جدید

فایلهای آموزشی,گزارش کار.آزمون ارشد.پرسشنامه.نمونه سوالات

دانلود پروژ,مقالات,نمونه سوال,گزارش کار,پایان نامه جدید

فایلهای آموزشی,گزارش کار.آزمون ارشد.پرسشنامه.نمونه سوالات

فایلهای آموزشی,گزارش کار.آزمون ارشد.پرسشنامه.اقتصاد.کارشناسی ارشد.نمونه سوالات استخدامی,علوم انسانی.علوم پایه.علوم پزشکی.عمومی.مدیریت.مهندسی.مهندسی عمران.نرم افزار.کارآفرینش.کارآموزی.کتاب

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات
نویسندگان


دانلود مقاله هورمون ها و مواد تنظیم کننده رشد گیاه
دسته بندی فایل
بازدید ها 24
فرمت فایل docx
حجم فایل 1755 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 22
دانلود مقاله هورمون ها و مواد تنظیم کننده رشد گیاه

فروشنده فایل

کد کاربری 27526
کاربر

این مقاله در 22 صفحه ی ورد بوده و دارای منابع استفاده شده نیز میباشد . همراه با تمامی جداول و نمودارها و تصاویر مربوطه

بخشهایی از متن:

مقـــدمــه

تمام گیاهان عالی و بسیاری از گیاهان پست از تعداد زیادی یاخته تشکیل شده‌اند . این یاخته ها پس از تخصصی شدن و قرار گرفتن در بافتهای مختلف ، نخست اندامها و نهایتاً گیاه را بوجود
 می آورند . هنگامی که زندگی یک گیاه بطور دقیق مورد مطالعه قرار می‌گیرد ملاحظه می شود که توانایی آن برای ادامه زندگی و تداوم نسل بستگی تامی به همکاری بین بافتها و اندامهای مختلف و سازگاری گیاه با محیط پیرامون خود دارد که از طریق بروز واکنشهای مناسب در مقابل تغییرات ناگهانی یا ادواری محیط ایجاد می گردد . بررسیها نشان می‌دهند که واکنشها دارای سه مرحله مجزا از یکدیگر هستند .(1)

...

جیبــرلیـن هـا

تاریخچـه و انـواع جبـرلیـن

 از حدود 160 سال قبل ، دانشمندان ژاپنی متوجه شده بودند که در مزارع برنج تعداد قابل توجهی از بوته ها رشد بیشتری می نمایند و این رشد معمولاً با زرد رنگی برگها و عدم بازدهی همراه است . بررسی های بعدی نشان داد که این حالت در اثر حمله قارچی به نام جیبرلافوجیکورویی بوجود می آید و اگر افشرده ( عصاره ) یک گیاه بیمار و یا افشره قارچ ، به یک گیاه سالم زده شود همان واکنش ها بروز خواهد کرد .(1)

نام جیبرلین از آنجا ناشی شد که نخستین بار از قارچ اسکومیت انگل برنج ، به نام
ژیبرلا فوجیکوروئی[1] که موجب رشد فوق العادة گیاه میزبان خود می شود به دست آمد (6) .

در سال 1926 فیزیولوژی دان جوان ژاپنی به نام کوروساوا[2] نشان داد که رشد فوق العاده می تواند با عصارة آبکی قارچ نیز القا گردد و در سال 1938 یا بوتا[3] و سومیکی[4] از این قارچ مخلوطی از موادی میتلور به دست آوردند که با تکفیکهای آن زمان جدا ناشدنی بودند و آنهارا جیبرلین نامید .(5)



[1] - Gibberella fujikuroi

[2] - Kurosawa

[3] - Yabuta

[4] - Sumiki

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۱۱/۲۲
علیرضا نعمتی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی